2019. március 19., kedd

A hatodik és a RENDEZŐK



Halasi Dániel 

1985-ben született Budapesten. Pályáját gyerekszínészként kezdte. A dráma tagozatos gimnázium után a Keleti István Művészeti Szakközépiskolában tanult, majd a Nemzeti Színház Stúdiója következett. A színészet és a rendezés mellett szinkronizálásban, VJ-munkákban és más vizuális-kreatív feladatokban is tapasztalatot szerzett.
2013-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem bábrendező szakán.  Azóta több gyermek előadást színpadra állított már az ország különböző pontjain színházban és bábszínházban egyaránt. Munkáiban mindig az előadást néző gyermekközönséget tartja szem előtt, fontosnak érzi, hogy a nézőnek köze legyen az előadáshoz.
Jelenleg az egri Harlekin Bábszínház vezető rendezője.




Bereczki Csilla

1983-ban született Medgyesegyházán. Békéscsabán nőtt fel, a szülei a mai napig itt élnek. Informatika szakon végezte el a középiskolát. Innen Szegedre került a Bölcsészettudományi Karra, ahol pedagógiakutatást, újságírást és filmelméletet tanult. A MASZK Egyesületnél dolgozott önkéntesként. Később felvételizett a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, ahol 2013-ban diplomázott színházrendező-bábrendező szakon. Dolgozott Nyíregyházán, Kecskeméten, Szombathelyen, Miskolcon, Győrben, Debrecenben, Zalaegerszegen. Dolgozik kőszínházban és független színházban is, rendezőként és dramaturgként egyaránt.
2018-ban született meg kisfia.





Perényi Balázs

Rendező, drámatanár. Három gyermek édesapja.
1993-ban diplomázott az ELTE Tanárképző Főiskolai Karának magyar-történelem tanár szakán, majd az ELTE Bölcsészettudományi Karán magyar szakon végzett. A Színház- és Filmművészeti Egyetemen drámatanár végzettséget szerzett.
Dráma tagozatos iskolákban tanít kreatív játékot, színjátékot, drámát, illetve színház- és drámatörténetet, színészmesterséget. Jelenleg három helyen van tanári állásban, a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban, a Keleti István Művészeti Iskolában, illetve a Pesti Magyar Színiakadémián.
Volt a POSZT szakmai válogatója, a szakmai zsűri tagja, hat éven át az Ellenfény című folyóirat főmunkatársa.
Szerinte a színházcsinálás mindig is közösségi műfaj volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése